Saját gyümölcsösből és helyi régióból felvásárolt válogatott gyümölcsöket feldolgozó, országos és nemzetközi versenyeken díjazott pálinkafőző üzem bejárása. A főzde látogatás során sor kerül a gyümölcsfeldolgozó és pálinka főző gépek (cefrézés, érlelés, főzés ) technológiájának bemutatására.
A kóstoltatás során szakmai szempontok szerint kiválasztott 8 különböző pálinka kerül bemutatásra, tehát tartalmaz almatermésű, csonthéjas, szőlő, törköly, bogyós, vadontermő, érlelt és cuveé pálinkát, így a kóstoltató program során sok információt meg tudunk osztani a vendégekkel.
A pálinka kortyolgatása közben a pálinka bírálat szempontjai is ismertetésre kerülnek. A pálinkák mellé pogácsát egyedi igény esetén sajt és sonka tálat kínálunk.
Igény szerint a kóstoltatással egy időben látványfőzést is tudunk biztosítani.
A program elérhető: min. 8 fő és max 40 fő
Időtartam 2-3 óra hossza