szegedtours@szegedtours.hu
+36 70 377 1457
+36 70 377 1457
×
  • Főoldal
  • Csomagajánlat
  • Programok
  • Válogatás
  • Árajánlatkérés
  • Szállás
  • GY.I.K.
  • English
  • f
  • ☰ Menü
    • Lovas Gasztro napok
    • Lovas Gasztro napok
    • Lovas Gasztro napok
    • Lovas Gasztro napok
    • Lovas Gasztro napok
    • Lovas Gasztro napok
    • Lovas Gasztro napok
    • Lovas Gasztro napok
    • Lovas Gasztro napok
    • Lovas Gasztro napok
    • Lovas Gasztro napok
    • Lovas Gasztro napok
    • Lovas Gasztro napok
    • Lovas Gasztro napok
    • Lovas Gasztro napok
    • Lovas Gasztro napok
    • Lovas Gasztro napok
    • Lovas Gasztro napok
    • Lovas Gasztro napok


    Lovas Gasztro napok


    Útvonal:

     1.nap: - Röszke

     2.nap:Röszke - Szeged - Balástya -

    Időtartam: 2 napos program
    Röszke: Paprika Malom és Múzeum látogatása
    Bauer Bisztro&Rooms: ebéd a Bauer Bistro étlapjáról, lovaglás/agyagozás, 4 fogásos vacsora a slow food jegyében
    Hajós élményséta Szegeden, ebéd a Kiskőrössy Halászcsárdában
    Barangolás a balástyai tanyavilágban lovaskocsival
    Tóbanjáró Lovasudvar&Mangalard sajt-sonka harmadebéd

    Ár: Nyomjon a gombra!


    Személy


    Transzfer részletei (amennyiben igényli)




    elérhető : min. 5 főtől

    1.nap

    08.00 Indulás Budapestről


    10.00 - 12.00 Paprika Malom és múzeum tárlatvezetéssel

    A 200 éves szegedi paprika örökség bemutatása tárlatvezetéssel, filmen, képekben a Paprika Múzeumban. Paprika kóstolás, 3-féle szendvics (különleges paprikás feltétekkel, húsos és hús-mentes változatban is. Friss szegedi paprika őrlemény, paprika különlegességek vásárlása

    12.30 Érkezés Röszkére a Bauer Bistro&Rooms-ba


    13.00 Ebéd

    Magyar Tapas, Helyi füstölt sonka, és szalámi válogatás, almás torma, savanyított zöldségekkel
    Spárgakrémleves fehér spárga, tejszín, füstölt sonka, popcorn, retekhajtások
    A,Csirkemell Steak Sous-vide csirkemell steak, fűszeres vaj, zöldséges bulgur
    B, Röszkei "Fish & Chips" Pontyfilé házi Pankó morzsában, héjas hasábburgonya, olivás majonéz
    C, Tarja Steak Sous-vide sertéstarja, ˇpengő burgonya" hagymasaláta

    16.00-19.00: Lovaglás / Agyagozás


    20.00 Vacsora

    "Kence-fice" - Szezonális kenegetős kínálatunk a kamránkból, salátával és pirítóssal
    Fácán erőleves cérnametéttel, zöldségekkel, friss hajtásokkal
    Slow marhapörkölt, házi sztrapacska, sült savanyúkáposzta, paprikás tejfölhab
    Házi túrógombóc - Szezonális gyümölcsös tejfölkrémmel, szárított citrusokkal


    2. nap

    08.00 reggeli


    10.00-14.00 Hajós élményséta Szegeden

    Szeged belvárosának interaktív felfedezésével kezdjük, sok érdekes történettel és rejtett különlegességgel ismerkedünk meg profi idegenvezető segítségével. Közben útba ejtünk egy hangulatos bisztrót a Tisza partján, ahol egy picit megpihenünk és lesz lehetőség kávézni/üdítőzni/fagyizni.

    Majd hajóra szállunk és élvezzük a víz ringatását, a természet és a város közelségét. Szabadság, harmónia, béke, nyugalom – ezeket mind megtapasztalhatjuk miközben a Boszorkány-szigettől szinte a Maros torkolatig hajózunk. Programunkból a helyi gasztronómia különlegességei sem maradnak ki, élménysétánkat egy autentikus halászcsárdában fejezzük be.

    15.00-17.00 Barangolás a balástyai tanyavilágban lovaskocsin


    17.30 Tóbanjáró Lovasudvar & Mangalard sajt-sonka harmadebéd


    20.00 Érkezés Budapestre


    Top