szegedtours@szegedtours.hu
+36 70 377 1457
+36 70 377 1457
×
 • Főoldal
 • Csomagajánlat
 • Programok
 • Válogatás
 • Árajánlatkérés
 • Szállás
 • GY.I.K.
 • English
 • f
 • ☰ Menü
  • Leánybúcsú
  • Leánybúcsú
  • Leánybúcsú
  • Leánybúcsú
  • Leánybúcsú
  • Leánybúcsú
  • Leánybúcsú
  • Leánybúcsú
  • Leánybúcsú
  • Leánybúcsú
  • Leánybúcsú


  Leánybúcsú


  Útvonal: - Szeged -
  Hely: Szeged
  Időtartam:6 óra
  Szórakozás
  Barátokkal
  Bulizás

  Ár: Nyomjon a gombra!  Leánybúcsú

  Ha nincs ötleted, hogy milyen programokkal lepd meg a menyasszonyt, vagy ha a komplex szervezést (helyszín, dekoráció, catering, programok, egyedi ajándékok, szállítás, stb.) egy profi csapatra bíznád, akkor jó helyen jársz!

  Az alábbi szolgáltatásokkal állunk rendelkezésedre, amelyeket csomagban vagy akár külön-külön is kérhetsz!

  Vetélkedő
  Összeállítunk 10-12 humoros feladatot, és ezeket a menyasszonyhoz igazítunk, és minden eszközigényét biztosítjuk. A vendégek több csapatban játszanak együtt, és egy speciális, témájában az eseményhez illő játéktáblán lépkednek a bábuikkal. Ha egy csapat a táblán borítékmezőre lép, egy kellemes vagy kellemetlen meglepetés várja. A vetélkedőn igény esetén kültéren, idegenek bevonásával megoldható feladatok is szerepelhetnek. Példák a feladatokra: menyasszony kvíz, sztárpárok játék, hazugságvizsgálat, italfelismerő játék, cupido, szerelmi vallomás, zenefelismerő játék. A vetélkedőhöz egyedi játékeszközöket és humoros, a témának megfelelő kiegészítőket (fátyol, kitűző, tiara, stb.) is biztosítunk. A vetélkedőt pedig mi más követhetné, mint egy hatalmas party, DJ-vel és karaoke-val. A helyszínt a témának megfelelően dekoráljuk.

  Leánybúcsú vetélkedő
  Játékok a menyasszonynak
  A vetélkedővel ellentétben, itt a humoros játékokat, amelyekhez minden eszközt, kelléket biztosítunk, a menyasszony oldja meg, a többi résztvevő pedig csupán a segítségére van. Tíz feladat, amelyek többsége beltéren, egy-két játék kültéren valósítható meg idegenek bevonásával. Példák a játékokra: vőlegény kvíz, felelsz vagy mersz, szerelmes kincskeresés, nyakkendőkötés, szerelmi vallomás, vőlegény puzzle. A játékok egy részéhez egyedi játékeszközöket és humoros, a témának megfelelő kiegészítőket (fátyol, kitűző tiara, stb.) is biztosítunk. A helyszínt a témának megfelelően dekoráljuk.

  Játékok a menyasszonynak
  Chippendale show
  Erotikus showműsor akrobatikus elemekkel. (Kiegészítő szolgáltatás, a műsor önállóan nem, csak más programelemekkel együtt kérhető.)

  Kisfilm készítése a menyasszonyról
  Egy humoros, körülbelül 5 perces, képekből, videókból készült, feliratokkal, effektekkel, az ara kedvenc zenéivel felturbózott kisfilm, amely természetesen csakis róla szól. Közösen való megtekintése nagyon jó megalapozója lehet a leánybúcsúnak. Adott esetben lehetőség van arra is, hogy a barátok, rokonok üzenjenek a menyasszonynak, ezek a felvételek szintén szerepelnek a filmben. A vetítés idejére moziteremmé varázsoljuk a helyszínt.

  Catering
  Hideg ételcsomag 1


  Extra szendvicsek (formakenyér, fodros salátalevél, vajkrém/tojáskrém/tonhalkrém, Pick szalámi, sonka/lazac, uborka, búzacsíra)
  Édes sütemények (cape cake, cake pop, macaron)
  Sós aprósütemények
  Bekészítés: svédasztal (szalvéták, díszítés)
  Hideg ételcsomag 2

  Hidegtál (Kaszinótojás, tormakrémes sonkatekercs, hústekercsek 3 féle töltelékkel, sonkás sajttekercs, tésztasaláta, burgonyasaláta, franciasaláta
  Édes sütemények (cape cake, cake pop, macaron)
  Sós aprósütemények
  Bekészítés: svédasztal (tányérok, evőeszközök, szalvéta, díszítés)
  Meleg ételcsomag

  Sültes tál (3 féle húsos és 3 féle vegetáriánus, 3 féle köret, saláta)
  Édes sütemények (cape cake, cake pop, macaron)
  Sós aprósütemények
  Bekészítés: svédasztal (tányérok, evőeszközök, szalvéta, díszítés)
  (Kiegészítő szolgáltatás, csak más programelemekkel együtt kérhető)

  Hajókázás a Tiszán
  Szuper buliindító koraesti program lehet egy sétahajózás a Tiszán a képen látható exkluzív katamaránnal. A 30 perces vagy 1 órás út során lehetőség van fotókat készíteni a kapitánnyal, vezetni a hajót, elfogyasztani egy jó pezsgőt, bort vagy koktélt, és élvezni az élményt! Tengeribetegség kizárva!
  Leánybúcsú Hajókázás a Tiszán
  Fotósarok személyzettel
  A fotósarok remek kiegészítő programlehetőséget kínál. Fotóháttér, jelmezkellékek, fotópálcák, egy profi fotós, egy nagy csíííííííííííz és az elkészült kép, amit 24 órán belül továbbítunk. Ez a fotósarok.

  Leánybúcsú Fotósarok személyzettel
  Csoki- és sajtszökőkút személyzettel
  Édesítsd meg a partyt! Professzionális csokiszökőkútjaink remek kiegészítői a rendezvényeknek. Prémium minőségű belga csokoládéink gondoskodnak arról, hogy finom, LED emeletes bemutatótálunk pedig arról, hogy látványos legyen.

  Leánybúcsú Csokiszökőkút személyzettel
  Kellékkölcsönző
  Nézz szét kellékeink, eszközeink között, ahol sok-sok minden vár Rád: spandex székszoknyák, szalagok és masnik, nagyméretű kerek terítők, asztali futók többféle színben, könyöklő asztalok, fényfüggönyök, komplett gyereksarok, fotóhátterek. Keresd fel KELLÉKKÖLCSÖNZŐNKET!

  Leánybúcsú Kellékkölcsönző
  Candy Bar
  Az édesség bár remek kiegészítője egy leánybúcsúnak. Az asztalt minden esetben a témához igazítjuk, de figyelünk arra is, hogy illeszkedjen a dekoráció színeihez.


  Leánybúcsú Candy Bar
  Limonádé Bár
  Hűsítő frissítő a vendégeknek nyári programokhoz sok-sok gyümölccsel és befőttesüveg poharakkal.

  Törölköző torta
  Lepd meg a menyasszonyt egy igazán egyedi ajándékkal. A tortára akár humoros kiegészítők is kerülhetnek, például olyan vicces kellékek, amelyek elengedhetetlenek a sikeres házassághoz. Bővebb információért keress minket bizalommal!
  Top